Sponsoren

Hoewel de Maasrace vooral mogelijk wordt gemaakt door (zo’n 600!) vrijwilligers, heeft de organisatie ook sponsors nodig.Kranen, tenten en begeleidingsvaartuigen moeten gehuurd worden en de inzet van de reddingsbrigade kost ook geld.

Sinds 1999 is de Maasrace onlosmakelijk verbonden met de Wereldhavendagen. Jaarlijks genieten honderdduizenden bezoekers dan van de spectaculaire activiteiten op en rond het water. Op het water wordt een sportieve, maar felle strijd geleverd tussen de circa 50 roeisloepen over een 18 kilometer lang parcours door Rotterdam. Alle teams starten tegelijk voor de tribune in het evenementengebied. Een spectaculair beeld!

Doet u mee?
Draagt uw organisatie dit jaar bij aan deze sportieve teamwedstrijd? Dat kan al met een bijdrage van € 250,00. In ruil daarvoor plaatsen wij uw op deze site uw bedrijfslogo met doorlink naar uw eigen website. Daarnaast wordt u genoemd op de Facebookpagina van de Maasrace. Maar u kunt natuurlijk ook een specifiek object of onderdeel van de Maasrace sponsoren.

U kunt zich als sponsor tot 25 juli aanmelden met het sponsorformulier. Heeft u vragen over sponsoring, neemt u dan contact op via het contactformulier.

Ja, wij sponsoren de Maasrace 2018. De factuur van € 250,00* kunt u sturen naar:

Wij ontvangen dan ook graag uw bedrijfslogo als SVG-bestand.

*Stichting Roeisloepwedstrijden Rotterdam is door de Belastingdienst vrijgesteld van BTW.