Sponsoren

Hoewel de Maasrace vooral mogelijk wordt gemaakt door (zo’n 50!) vrijwilligers, heeft de organisatie ook sponsors nodig. Kranen, tenten, sanitaire voorzieningen en begeleidingsvaartuigen moeten gehuurd worden en de inzet van de EHBO kost ook geld.

Sinds 1999 is de Maasrace onlosmakelijk verbonden met de Wereldhavendagen. Jaarlijks genieten honderdduizenden bezoekers van de spectaculaire activiteiten op en rond het water. Tijdens de race wordt een sportieve, maar felle strijd geleverd tussen de circa 50 roeisloepen over een 18 kilometer lang parcours door Rotterdam. Alle sloepen starten tegelijk voor de tribune in het evenementengebied. Een spectaculair beeld!

U doet toch ook mee?
Draagt uw organisatie dit jaar bij aan deze sportieve teamwedstrijd? Dat kan al met een bijdrage van € 250,00. In ruil daarvoor plaatsen wij uw bedrijfslogo op deze site met doorlink naar uw eigen website. Daarnaast wordt u genoemd op de Facebookpagina van de Maasrace. Maar u kunt natuurlijk ook een specifiek object of onderdeel van de Maasrace sponsoren.

U kunt zich als sponsor tot 25 augustus aanmelden met het sponsorformulier. Heeft u vragen over sponsoring, neemt u dan contact op via het contactformulier.

Ja, wij sponsoren de Maasrace. De factuur van € 250,00* kunt u sturen naar:

Wij ontvangen dan ook graag uw bedrijfslogo als SVG-bestand.

*Stichting Roeisloepwedstrijden Rotterdam is door de Belastingdienst vrijgesteld van BTW.